Załączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
----------
GŁÓWNE CECHY
----------
6 programów pieczenia pizzy: thin crust (na cienkim cieście), neapolitan (neapolitańska), pan pizza (na grubym cieście), custom (własna), new york (nowojorska), frozen (mrożona)
6 programów pracy piekarnika: grill (grillowanie), dehydrate (suszenie), roast (pieczenie), bake (wypieki), keep warm (podgrzewanie), broil (opiekanie)
Dodatkowe funkcje: tryb pizza expert, wędzenie
Timer
Automatyczne wyłączenie
Wyświetlacz LED
Dotykowy panel sterowania
Dwa elementy grzejne
Zabezpieczenie przed przegrzaniem
Wewnętrzne oświetlenie
Okno w obudowie pozwalające obserwować proces gotowania
Nienagrzewający się uchwyt
Nóżki antypoślizgowe
----------
DANE TECHNICZNE
----------
Powierzchnia pieczenia: kamień ceramiczny
Wymiary kamienia: 33 x 33 x 10 cm
Zakres temperatury: 60°C – 450°C
Materiał:
• Drzwi: stal nierdzewna, podwójne szkło, plastik
• Obudowa: metal
Moc maksymalna: 2200 W
Zasilanie: 220 ~ 240 V; 50/60 Hz
W zestawie: kamień, ruszt do kamienia, łopatka do pizzy
----------
PARAMETRY FIZYCZNE
----------
Waga: 11,8 kg
Wymiary: 495 x 455 x 276 mm
Długość przewodu: 80 cm